rugvin.nl

Stichting Rugvin houdt zich al geruime tijd bezig met onderzoek naar bruinvissen, dolfijnen en walvissen in de Noordzee en Oosterschelde.

Op hun website is inmiddels een schat aan informatie te vinden over walvissen in de Nederlandse en internationale wateren. Omdat Rugvin het afgelopen jaar flink heeft ingezet op professionalisering was het hoog tijd voor een nieuwe website. De vorige website was niet responsive, en er was behoefte aan enkele nieuwe functionaliteiten zoals het kunnen verzenden van nieuwsbrieven, het ontvangen van donaties en het kunnen weergeven diverse cursussen en een overzicht van alle walvis hotspots op een interactieve wereldkaart.

In overleg met het project team is het concept en de vormgeving ontwikkeld, daarna is er een aantal maanden hard gewerkt om de website te bouwen en alle bestaande content over te zetten. Met 241 berichten, 69 pagina’s en 1100 afbeeldingen een behoorlijke klus!

Nadat alles succesvol was over gezet is de website begin maart 2020 gelanceerd. Er volgde al snel een eerste nieuwsbrief, nieuwe aanmeldingen en kwamen er enkele donaties binnen. Al met al een geslaagde upgrade!

diver

Bezoek de website van Stichting Rugvin

website rugvin.nl